contact afbeelding

Onderhoud & reparatie

In onze moderne werkplaats worden auto's perfect gerepareerd met de juiste apparatuur en goed opgeleide monteurs. Ook wordt uw auto onderhouden volgens de geldende fabrieksvoorschriften.

Afspraken voor onderhoud en reparatie's kunt u maken tijdens de openingtijden van onze werkplaats: Maandag tot en met vrijdag: 8:00 tot 21:00 uur. Zaterdag van 8:00 tot 12:00 uur. Telefoon: (0183) 442090

Werkplaats

Door een grote verscheidenheid aan apparatuur zijn wij in staat om de volgende reparaties voor u uit te voeren.

- Reparatie en onderhoud van alle merken en types auto
- APK
- Diagnose specialisme
- Schadeherstel
- Aircoservice
- Vierwiel uitlijning
- Ruitreparaties
- Zelfwasinstallatie
- Onderhoud leaseauto's

 

Aircoservice

Met ons gecertificeerd personeel en onze speciale testkast zijn wij in staat om het aircosysteem van uw auto te onderhouden.

Het aircosysteem werkt dmv een koudemiddel. Dit zit onder hoge druk in het aircosysteem. Doordat afdichting geschiedt met behulp van rubberen ringen, is verlies van het koudemiddel een gevolg waartegen niets te doen is. Als de hoeveelheid vloeistof onder een bepaald niveau komt gaat het aircosysteem minder koelen. Het systeem dient dan opnieuw te worden afgevuld. Het advies is om dit 1X in de 2 jaar te doen, om te voorkomen dat er grotere schade ontstaat binnen het aircosysteem.

Daarnaast dient het systeem soms ook gereinigd te worden. In de luchtwegen van het ventilatiesysteem blijven soms bacteriën zitten. Deze kunnen nare luchtjes veroorzaken of gaan irriteren. Door het systeem te reinigen wordt het ventilatiesysteem schoongemaakt en ruikt het aircosysteem weer fris.

Dus voor algeheel onderhoud aan uw aircosysteem bent u bij ons aan het juiste adres!

 

Vierwiel uitlijning

Een goede uitlijning is van uiterst belang om onnodige kosten te vermijden. Banden slijten te snel bij onjuiste wielstand en daarmee loopt ook het brandstofverbruik op. Wij beschikken over modern uitlijnapparatuur waarmee we bijna alle auto's mee uit kunnen lijnen om U kosten te besparen.

 

Ruitreparatie

Een ster in uw voorruit ? laat hem snel bij ons repareren voor hij verder scheurt. In bijna alle gevallen vergoedt uw verzekeringsmaatschappij dit zonder doorberekening van eigen risico. Is de voorruit niet meer te repareren, wij vervangen hem voor je en zorgen voor de afhandeling voor elke verzekering. Voor vragen neem contact met ons op!

 

Zelfwasinstallatie

Vieze auto, motor of bestelwagen? Kom hem wassen in ons moderne zelfwasinstallatie. Met een uitgebreid programma aan mogelijkheden kunt u uw auto verwennen zoals u wilt. Zo hebben we een speciaal programma om velgen te reinigen, insecten te verwijderen, de motorruimte te reinigen en zo meer. Voor ongeveer € 5,- heeft u uw auto gewassen. Dus geen moeilijkheden meer met de tuinslang en emmers, maar was uw auto bij autobedrijf Uitwaard!

Let op, met Koningsdag (27 april) zijn wij gesloten!