contact afbeelding

Kentekenloket: overschrijven bij het autobedrijf

Particulieren kunnen nu bij zo’n 500 RDW-erkende autobedrijven in Nederland een kenteken overschrijven, met alle voordelen van dien. Voorheen kon dat alleen bij postagentschappen. De Kentekenloketten zijn verspreid over het hele land, maar de dichtstbijzijnde is Autobedrijf Uitwaard.

Een autobedrijf is een logische plek voor het overschrijven van een kenteken. Alle technische kennis over auto’s is ter plekke aanwezig. Een groot voordeel is ook, dat wij hele ruime openingstijden hebben en u dus bijna altijd bij ons terecht kunt! Elke avond tot 21:00 en op zaterdag tot 16:30! (wel eten we van 12:00-13:00 en van 17:30-18:30)

Dezelfde regels

Voor het overschrijven bij het Kentekenloket gelden dezelfde regels als voor postagentschappen. Die heeft de RDW bepaald. De verkoper heeft het kentekenbewijs en de tenaamstellingscode nodig. De koper moet minstens 18 jaar zijn en een Nederlands identiteitsbewijs hebben. De nieuwe kentekencard wordt uiteindelijk door de RDW opgestuurd naar de koper. Alle informatie over het Kentekenloket vindt u op www.kentekenloket.nl.

Let op, met Koningsdag (27 april) zijn wij gesloten!