contact afbeelding

BOVAG garantie

Autobedrijf Uitwaard is een van de autobedrijven in Nederland die bij BOVAG zijn aangesloten. BOVAG en Autobedrijf Uitwaard staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Niet voor niets heeft BOVAG al zo'n 3,5 miljoen garantiebewijzen uitgegeven.

De BOVAG Garantiepas: voor alle zekerheid!

BOVAG en Autobedrijf Uitwaard

De autotechniek heeft in de afgelopen jaren enorme vooruitgang geboekt. Zowel in jaren als in kilometers gaan auto's veel langer mee. Steeds meer mensen kopen daarom ook een gebruikte auto: het is financieel aantrekkelijk en de auto geeft vaak nog jaren rijplezier. Om de zekerheid te benadrukken, krijgt u bij aankoop 6 Maanden BOVAG-garantie op een auto met een aankoop bedrag van minimaal 4500 euro Hiermee geven wij schriftelijk de zekerheid dat de gekochte auto voldoet aan de eisen. Sinds 1 november 1998 is voor auto's het BOVAG-garantiebewijs gekoppeld aan de Nationale Auto Pas en heet de BOVAG Garantiepas.

De BOVAG-reparatie garantie. Op alle reparaties die uw BOVAG-vakman verricht, krijgt u drie maanden garantie. Als binnen deze drie maanden het gerepareerde gebrek opnieuw de kop opsteekt, dan wordt dit geheel kosteloos (inclusief de arbeidskosten) voor u hersteld.

Via het computersysteem van de RDW wordt de kilometerhistorie van auto's geregistreerd. Iedere keer dat uw auto bij een bedrijf aangesloten bij BOVAG komt (voor een reparatie, APK-keuring of bijvoorbeeld verkoop), wordt de laatste kilometerstand in het kilometerregistratiesysteem ingevoerd. Hierdoor bestaat zowel bij aankoop als bij verkoop absolute duidelijkheid over de kilometer-historie van de auto. Wanneer u bij aanschaf van een gebruikte auto het bedrijf de kilometerhistorie laat tonen, weet u dus zeker dat u niet 'getild' wordt door de teller.

Wij kunnen u aanvullende garantie aanbieden na de BOVAG of fabrieksgarantie!

Natuurlijk is uw nieuwe auto voor u rijklaar gemaakt en wordt een BOVAG-occasion grondig onderzocht en zijn alle eventuele mankementen gerepareerd of vervangen. De eerste tijd heeft deze auto nog BOVAG- of fabrieksgarantie en gaat u er vanuit dat technische mankementen u de eerste jaren nog bespaard zullen blijven...

Maar hoe goed en professioneel uw auto ook onderhouden is, een technisch mankement is nooit helemaal uit te sluiten. Het kan natuurlijk altijd zijn dat dit mankement zich net voordoet als uw BOVAG- garantie of fabrieksgarantie verlopen is.  Aanvullende Garantie zorgt ervoor dat uw auto na de BOVAG- of fabrieks garantie nog extra verzekerd is tegen mechanische of elektrische defecten.

Welke auto's komen in aanmerking?

- Auto's jonger dan 7 jaar (84 maanden)
- Auto's die maximaal 150.000 kilometer gereden hebben

Wilt u meer informatie vraag het aan onze verkopers.